divendres, 14 de maig del 2010

Els ciutadans necessitem els nostres representants

Ens ho juguem tot a Llanera. Si deixem que ens imposem el macroabocador passarem de ser una comarca amb futur a ser el abocador de tots els valencians. El nostre futur no depén ni de colors ni de baralles, perquè l’abocador será o no será per a tots.

Des de la Plataforma, volem convidar tots els integrants de la nostra societat, independentment de qui siguen i d’on vinguen, a participar en la manifestació que celebrarem el dissabte dia 15 a les 17:30 hores a Xàtiva. No podem consentir que les 18.000 signatures que ha reunit la Plataforma ni que la bona voluntat de totes les persones que han aportat alguna cosa en la lluita contra el macroabocador siguen ignorades per un Consorci que obeeix a interessos que cada vegada semblen menys clars.

Necessitem que, ara que s’està dissenyant la nova política valencian en materia de deixalles, la nostra veu siga escoltada per a acabar per sempre més amb els macroabocadors i oferir alternatives segures per a tots i que no suposen la ruïna d’un o altre territorio. Per això és important que el dissabte no falte cap persona, perquè fa falta que els ciutadans tinguen la paraula.

Des de la plataforma, convoquem TOTS ELS PARTITS POLÍTICS i TOTS ELS AGENTS SOCIALS amb seu i afiliats en els nostres pobles i TOTES LES ASSOCIACIONS AMBIENTALS, CULTURALS O DE QUALSEVOL TIPUS presents en els nostres pobles a vindre a la manifestació amb pancartes i altres materials que consideren adequats per a expressar l’oposició que senten davant el projecte del macroabocador de Llanera.

PERQUÈ PER ATURAR L’ABOCADOR FEM FALTA TOTS I TOTS SOU BENVINGUTS

La Plataforma