divendres, 5 de febrer del 2010

La impremta de Blai Bellver

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per simple curiositat de xativí que ja votava en eleccions i en sports
al 1979: apart de de la activitat cultural , saps si manté alguna activitat o militància política el autor premiat Martínez Revert?

Ximo ha dit...

No tinc la més mínima idea. Bé que conservem la relació de cordialitat, quan ens veiem de tard en tard, políticament ens vam distanciar fa molt de temps. Vaig seguir els seus canvis de militància a través dels mitjans de comunicació, però últimament ja no se’n parla. Ho sent, senyor anònim! Em sembla que vostè i jo sabem el mateix.

Anònim ha dit...

Respuesta: no hay votos, no hay fotos. O: "no hi ha vots, no hi han trots". Pero hay premios culturales;
mi enhorabuena y a seguir en ello.

Ximo ha dit...

Una pregunta, senyor anònim (ignore si ets el mateix anònim anterior): aquesta observació me la fas a mi o esperes que la llegisca l’al·ludit? Crec que t’equivoques: l’obra que es presenta el dia 11 no té res a veure amb l’altra que va obtenir el guardó d’assaig als darrers Premis Ciutat de Xàtiva, encara que ambdues toquen la figura de Blai Bellver. En aquest cas, som davant d’una iniciativa privada (no hi ha diners de l'ajuntament pel mig). Anuncie la presentació d’aquest llibre perquè el considere d’interès; l’Editorial Campgràfic compta amb un fons de publicacions sobre temes de tipografia i disseny gràfic de primera línia.

Anònim ha dit...

Pensaba que era el mismo premio ,que ahora se publicaba,y mi enhorabuena era lógicamente para el autor y ganador del premio, dado que en política ya no triunfó, pero aquí tiene ahora premio y obra de interés