dimarts, 9 de juny del 2009

Quimeres

«Sí, ja ho sé. Sobre dir que els mestres i els professors són uns gilipolles, que mereixen ser rematats, ha tret una muntanya de vots. N’ha tret tants perquè s’ha fet ressò de la quimera que té molta gent envers els mestres. “Gent que no pega un pal a l’aire, que té un munt de vacances i un treball fix, que guanya molts diners, que fa una jornada laboral massa reduïda...”, es comenta a les tavernes. Ben pocs entenen que educar grups nombrosos d’adolescents en edat difícil —per un sou que no permet grans alegries— és força descoratjador. “On deixem els xiquets quan no hi ha escola?”, es queixen molts pares i mares. I el cap del superior govern provincial, que hauria de fer pedagogia, ha practicat l’amenaça mafiosa i la demagògia més barroera», conclou el vell preceptor.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ALFONSO YA HA DADO LAS OPORTUNAS EXPLICACIONES EN EL BLOG DE
LA VEU DE XÀTIVA. TODO ESTÁ ACLARADO.

Rafa ha dit...

Alfonso no ha donat cap explicació de res, senyor anònim. Algú es creu que el comentari de “La Veu de Xàtiva” l’ha escrit Rus? Ni de conya! Això ho pot haver escrit el qui vulgues, o tu mateix (a qui, pel que es veu, agraden molt les majúscules). Des de quan és capaç d’escriure en un valencià acceptablement correcte el teu amo? Els discursos en valencià li’ls han d’escriure els seus criats.

Ah, i el professorat no està mort electoralment perquè no hi ha cap partit de professors que es presente com a tal a les eleccions, llest. Jo conec professors de dretes, que us voten a vosaltres, els “peperos” (gens sospitosos, per tant, d’esquerranisme, radicalitat o catalanisme), que no estaven molt contents amb les declaracions del teu cap. I a la Universitat? Et penses que són tots catalanistes? Doncs, tampoc no estaven molt contents amb allò de la mà al cul i els 800 “papelorios”.

Ximo ha dit...

Jo no trobe que hi haja res aclarit. Les explicacions no s’han de donar en un blog. S’han de donar en un ple de l’Ajuntament, o de Diputació, o en una roda de premsa... I sí, jo també pense que el comentari a “La Veu de Xàtiva” pot haver-lo enviat qualsevol. No porta referència de cap web oficial, ni correu electrònic, ni res...

Anònim ha dit...

RAFA,SERÉNATE UN POCO POR FAVOR, Y MIRA, POR EJEMPLO, LOS RESULTADOS DE ESQUERRA REPUBLICANA Y ENTENDERÁS A LO QUE ESTABA REFIRIENDO ALFONSO, PORQUE YO NO CREO QUE LOS DOCENTES QUE SEAN DEL PSOE SEAN TAN MALEDUCADOS Y RADICALES COMO PARA INSULTAR Y VEJAR A SU PRESIDENTE, ELEGIDO POR SUS CONCIUDADANOS, DEBAJO DE SU DESPACHO. ESTÁ CLARO.