dimecres, 9 de maig del 2012

Liebster Blog Awards



Queda prou clar que Xavi Aliaga (del blog Sota la Creueta) és amic meu, perquè ha tingut la gentilesa d’incloure’m entre els seus cinc guardonats amb els Liebster Blog Awards. (Els premis estan pensats per a estimular i promocionar llocs d’Internet que no superen els 200 seguidors però per la seua essència i el seu contingut val la pena donar-los a conèixer a un ampli sector de la xarxa.) Per a mi és ben complicat seguir la cadena. La idea de difondre blogs magnífics però poc seguits té alguns inconvenients. El principal, que només pots premiar cinc persones. Amb la qual cosa, és segur que vas a deixar fora autors de pàgines que mereixerien estar a la llista. Això no obstant, he decidit donar els meus propis premis tractant de no repetir aquells que ja han estat premiats. Són els següents, en ordre totalment aleatori:

Uendos, Greixets i Maremortes. Perquè el seu autor, l’escriptor Francesc Mompó, ens proporciona informació sobre tota mena d’esdeveniments culturals, i petites delícies literàries que es tasten amb plaer. I més coses: vídeos, pintures...

Vent de Cabylia. El blog de Vicent Baydal ens posa al dia en qüestions d’història del país sempre interessants i, de vegades, controvertides. I pel mateix preu, ens permet de llegir les seues columnes a la premsa digital, sovint polèmiques també. Un centenar llarg de seguidors.

Petits escrits. No sé quants seguidors té Tadeus Calinca, ni m’importa. M’agrada el seu blog per les ressenyes musicals i literàries, perquè és una pàgina políglota, pels seus divertiments escrits en llengües vives i mortes, per les seues opinions, perquè... sí.

La línia de Wallace. Perquè el seu gestor, el biòleg Alfred Russel, divulga fantàsticament la biodiversitat i els paisatges del país. I a més, escriu molt bé de moltes altres coses.

vidapervida. Magnífic blog administrat per Rosa Roig i Manola Roig. Conté poemes, proses, dibuixos, gravats i sensibilitat a doll.

Si els premiats volen continuar la cadena, les normes són les següents:

1) Copiar i enganxar al seu blog el logo del premi, i fer-ne un enllaç al blog que ha atorgat el premi.

2) Triar cinc blogs com a preferits que tinguen menys de 200 seguidors; fer-hi un comentari perquè sàpiguen que han rebut el premi.

3) Esperar que continue la cadena i cadascú dels cinc trie els seus cinc blogs (no hi estan obligats).

2 comentaris:

Xavier Aliaga ha dit...

Bones eleccions, Ximo, blogs que haguera inclós també perfectament. I faig constar que tinc molts amics en la xarxa, o siga que el criteri meu ha estat el de qualitat (i els meus gustos, que també).

AlfredRussel ha dit...

Moltíssimes gràcies, Ximo!